top of page

Communie & Lentefeest fotograaf

Wat een mijlpaal in het jonge leven van je zoon of dochter: de Eerste Heilige Communie! Maandenlang leven jullie naar deze dag toe en bereiden jullie van alles voor. Prachtige kleding, een spetterend feest en natuurlijk de plechtigheden zelf. Jouw zoon of dochter staat die lentedag in het middelpunt en zal stralen van oor tot oor. Dit is hét moment om herinneringen te maken. Tastbare herinneringen. Als communiefotograaf geef ik jouw kind een unieke ervaring: een gezellige fotosessie waarin niets moet en alles mag, met een prachtig eindresultaat. Communiefoto’s om te versturen als uitnodiging of aandenken en natuurlijk om voor altijd te bewaren als tastbare herinnering aan deze bijzondere dag!

IMG_2085.JPG
IMG_1604.JPG

Communiefoto’s

Hét hoogtepunt van de lente voor je kind als hij of zij zover is: een communiefeest, speciaal voor hem of haar! Daar hoort natuurlijk een fantastische outfit bij en een speciaal stoer of misschien juist heel chique kapsel. Je kind zal er hoe dan ook uitzien om door een ringetje te halen. Natuurlijk wil je deze bijzondere mijlpaal vereeuwigen met communiefoto’s!

 

Als communiefotograaf maak ik een prachtige communiereportage van jouw communicantje. Poseert je kind graag voor de camera? Of gaat hij of zij er juist vandoor? Maak je absoluut geen zorgen als je kind cameraschuw is of zich snel laat afleiden. Ik ben dol op de spontaniteit van kinderen en maak juist gebruik van hun spel om de allerleukste communiefoto’s te maken!

IMG_8992.JPG

Communiereportage

Je mag van mij verwachten dat ik je kind vastleg zoals het is. Dat ik zijn of haar emoties vang, inzoom op details en de sfeer vastleg. Zodat jullie later terugblikken op dit moment en precies voelen wat jullie toen voelden: trots, geluk en heel veel liefde!

 

Om deze reden bewerk ik de foto’s dan ook minimaal: ik wil dat je later samen met je zoon of dochter terugkijkt naar deze communiereportage en ziet hoe hij of zij écht was. Met dat losse plukje haar dat altijd dwarszat of die rode wangetjes van het spelen in de frisse buitenlucht. Juist die details brengen herinneringen naar boven: ‘Weet je nog …?’  

 

Jullie communiefotograaf

Natuurlijk sta ik open voor al jouw eigen ideeën of wensen. En die van je kind! Als communiefotograaf laat ik me graag verrassen. Net zoals ik jou graag verras met mijn enthousiasme om je kind een fantastische ervaring te bezorgen. De mooiste, stoerste, liefste, puurste en meest eigenzinnige communiefoto’s, als resultaat van een hartstikke gezellige en speelse communiereportage. Hebben jullie er al zin in?!

Wat krijg je eigelijk...

     * Een fotoshoot van 60 minuten

     * Inclusief foto's die minimaal bewerkt worden 

     * Inclusief km vergoeding

     * Kwaliteitsvolle fotoalbum

     * Gepersonaliseerde geheugenstick in doosje met foto's op een lage resolutie

     * Inclusief  BTW

     * Een zéér enthousiaste fotograaf 

Pakket 1
Pakket 2
Pakket 3

* Fotoshoot vooraf 60 min
* 3 uur  feest
* Luxe album 

* Gepersonaliseerde geheugenstick

* Fotoshoot 60 min
* Luxe album

* Gepersonaliseerde geheugenstick

 * Fotoshoot 60 min
 * Gepersonaliseerde geheugenstick
 

760

480

275

Logo Gianni zwart (1)-1.png
  • Facebook
  • Instagram
© Copyright 2019   |   All RightsReserved   |  Gianni Alessi
bottom of page