top of page

Trouwfotograaf

Een stralend bruidspaar, trotse familie, emotionele woorden, een prachtig feestje en misschien zelfs een traantje van geluk – al die herinneringen zijn goud waard. Herinneringen aan jullie mooiste dag, een dag om nooit meer te vergeten!

 

Het is mijn missie als trouwfotograaf om deze herinneringen voor altijd voor jullie te bewaren. Jullie mooiste dag vereeuwigen – ik doe het met liefde. Ik vang de sfeer, zoom in op details. En hoewel geen enkel intiem moment aan mijn aandacht ontglipt, hebben jullie nauwelijks in de gaten dat ik aanwezig ben.

IMG_7103 zw_.JPG

Pure herinneringen

Al ruim 12 jaar leg ik dierbare momenten vast. Met foto’s die puur, kleurrijk en sfeervol zijn. Zodat jullie al bladerend door jullie album weer volledig terugkomen in dat moment. De liefde voelen en het geluk ervaren. Wat was het een bijzondere dag!


Als trouwfotograaf zorg ik ervoor dat jullie geen enkel detail vergeten. De zenuwen op jullie gezichten tijdens de voorbereidingen, de liefde die er vanaf spat wanneer jullie volmondig ‘ja’ tegen elkaar zeggen en de feestvreugde die heerst zodra jullie officieel getrouwd zijn. Zo veel emoties op één dag!

Trouwfotograaf boeken

Voordat ik jullie speciale dag vastleg, zullen we dan ook persoonlijk kennismaken. Zodat jullie weten wie deze belangrijke taak voor jullie op zich gaat nemen en zodat ik weet wat voor mensen ik op de foto zet. Ik fotografeer immers jullie dag en wil precies die momenten en details vastleggen die voor jullie zo dierbaar zijn. 

 

Daarom maken we ten eerste telefonisch of per e-mail een afspraak om elkaar te ontmoeten. Jullie kunnen mij dan in geuren en kleuren vertellen hoe jullie dag eruit zal zien. Denk aan de diverse locaties, tijdstippen en genodigden. Maar ook: wat betekenen bepaalde elementen van jullie trouwdag voor jullie? Is jullie trouwauto bijvoorbeeld heel speciaal of zijn er gasten die jullie een ereplekje willen geven? Hebben jullie een unieke huwelijkstaart of bevat jullie kleding bijzondere details? Ik wil het allemaal weten, zodat ik geen enkel detail zal vergeten!

Zorgeloze trouwfoto’s

In mijn ogen investeren jullie namelijk niet alleen in prachtige foto’s van jullie trouwdag, maar in een enorm waardevolle samenwerking. Juist door jullie te leren kennen en erachter te komen wat voor jullie belangrijk is, kan ik als trouwfotograaf meer dan voldoen aan jullie wensen. 

 

Daarvoor zal ik jullie tijdens onze afspraak tevens een luxe huwelijksalbum laten zien, zodat jullie direct een beeld hebben bij hoe prachtig het eindresultaat van jullie trouwreportage kan zijn. Wie weet doen jullie zo zelfs nog inspiratie op voor foto’s die juist helemaal wel of helemaal niet bij jullie passen!

 

Zodra jullie grote dag is aangebroken, wil ik dat jullie geen enkele twijfel hebben over de foto’s die ik als trouwfotograaf voor jullie zal maken. Daarom hecht ik zoveel waarde aan goed contact. Zodat jullie alleen maar hoeven te genieten van de dag waarop jullie je al maanden of misschien zelfs jaren verheugen. Als jullie stralen, maakt het niet uit wat voor weer het is – dan wordt het hoe dan ook een stralende dag!

Jullie trouwfotograaf

Wat jullie wensen en ideeën ook zijn, geef ze aan mij door. Ik sta overal voor op en denk graag met jullie mee! Met mij als trouwfotograaf krijgen jullie mijn enthousiasme om jullie mooiste dag tot in detail vast te leggen er gratis bij. Ik maak er mijn missie van om jullie trouwfoto’s te bezorgen die mooier zijn dan jullie ooit hadden durven dromen. Omdat ze jullie dag tonen precies zoals die was. Met slechts minimale bewerking: puur en echt. Durf gerust een traantje te laten rollen wanneer jullie huwelijksalbum in jullie handen ligt. Dat is voor mij een teken dat mijn missie geslaagd is!

 

Wat krijg je eigelijk...

 

  * Foto's die minimaal bewerkt worden 

 

  * Inclusief km vergoeding

  * Kwaliteitsvolle luxefotoalbum met leren opbergdoos

  * Gepersonaliseerde geheugenstick in doosje met foto's op een lage resolutie

  * Inclusief  BTW

  * Een zéér enthousiaste fotograaf 

Pakket 1
Pakket 2
Pakket 3

* Van make-up tot en met het avondfeest
* Inclusief fotoshoot
* Luxetrouwalbum
* Gepersonaliseerde geheugenstick

* Opeenvolgende 8 uren naar keuze

* Gepersonaliseerde geheugenstick

* Gemeentehuis en fotoshoot

* Gepersonaliseerde geheugenstick

2225

1425

1125

Logo Gianni zwart (1)-1.png
  • Facebook
  • Instagram
© Copyright 2019   |   All RightsReserved   |  Gianni Alessi
bottom of page